Apparaten en accessoires
Pork and prawn dumplings
Voorbereiding. 40min
Totaal 55min
12 portions
Ingrediënten
Dumpling wrappers
-
plain flour75 g
-
egg yolk1
-
water25 g
-
salt1 - 2 pinches
Pork and prawn filling
-
peeled raw prawns80 g
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
pork mince100 g
-
sesame oil1 tsp
-
Chinese cooking wine1 tsp
-
light soy sauce2 tsp
-
white pepper1 - 2 pinches
-
cornflour plus extra for dusting¼ tsp
Assembly
-
water plus extra for brushing500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
112.6 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
213 kJ /
50.7 kcal
Vetten
1.8 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dinner for two
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed pork buns (baozi)
2u. 30min
Wonton soup
1u.
Asian master stock
1u. 45min
Wonton soup (pork)
45min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1u.
Char siu bao pork buns
6u. 35min
Prawn wontons
2u.
Pork gyoza with soy dipping sauce
1u.
Okonomiyaki
30min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1u. 5min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min