Apparaten en accessoires
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
20 pieces
Ingrediënten
Sui mai wrappers
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
piece fresh ginger peeled and cut into pieces3 cm
-
dried shiitake mushrooms cut into slices6 pieces
-
pork mince300 g
-
shrimp (small), peeled (see Tips)200 g
-
fresh coriander stalks and roots only, roughly chopped6 sprigs
-
salt1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
cornflour1 tsp
-
ground white pepper2 tsp
-
sesame oil1 ½ tsp
-
water500 g
-
fish roe for garnishing (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
187.6 mg
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
342.5 kJ /
81.5 kcal
Vetten
2.5 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
7.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Yum Cha
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Traditional cocktail sauce
5min
Caramelised onion jam gravy
2u. 5min
Hong Kong-style roast pork belly
10u.
Satay sauce
15min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35min
Beef and coconut soup
30min
Steamed cabbage and pork dumplings
1u. 35min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Prawn dumplings (xia jiao)
1u. 15min
Cha gio (spring rolls)
55min
Asian chicken noodle salad
45min
Pork and prawn dumplings
55min