Apparaten en accessoires
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
20 pieces
Ingrediënten
Sui mai wrappers
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
piece fresh ginger peeled and cut into pieces3 cm
-
dried shiitake mushrooms cut into slices6 pieces
-
pork mince300 g
-
shrimp (small), peeled (see Tips)200 g
-
fresh coriander stalks and roots only, roughly chopped6 sprigs
-
salt1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
cornflour1 tsp
-
ground white pepper2 tsp
-
sesame oil1 ½ tsp
-
water500 g
-
fish roe for garnishing (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
187.6 mg
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
342.5 kJ /
81.5 kcal
Vetten
2.5 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
7.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Yum Cha
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Wonton soup
1u.
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1u.
Boiled eggs
20min
Vegetable Shumai
45min
Peking-style duck pancakes
8u. 50min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28u. 20min
Prawn dumplings (xia jiao)
1u. 15min
Pork and prawn dumplings
55min
Vietnamese mixed meat pho
1u. 50min
Hong shao rou (braised pork belly)
1u. 15min
Char siu bao pork buns
6u. 35min
Pork san choy bau
25min