Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sui mai wrappers
- 50 g water
- 180 g plain flour
- 1 egg
Filling
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 6 pieces dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 300 g pork mince
- 200 g shrimp (small), peeled (see Tips)
- 6 sprigs fresh coriander, stalks and roots only, roughly chopped
- 1 tsp salt
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp cornflour
- 2 tsp ground white pepper
- 1 ½ tsp sesame oil
- 500 g water
- fish roe, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 342.5 kJ / 81.5 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 187.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian dipping sauce
25 min
Wonton soup
1h
Miso chicken and rice
1h 30min
Pork and prawn dumplings
55min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Seafood con arroz
45 Min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min
Banh bao (steamed pork buns)
2 Std. 45 Min
Char siu bao pork buns
6h 35min