Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sui mai wrappers
- 50 g water
- 180 g plain flour
- 1 egg
Filling
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 6 pieces dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 300 g pork mince
- 200 g shrimp (small), peeled (see Tips)
- 6 sprigs fresh coriander, stalks and roots only, roughly chopped
- 1 tsp salt
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp cornflour
- 2 tsp ground white pepper
- 1 ½ tsp sesame oil
- 500 g water
- fish roe, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 342.5 kJ / 81.5 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 187.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Rainbow cauliflower sushi
50min
Dim sum 'Shao mai'
2 godz.
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 godz. 30 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Pork and prawn dumplings
55min
Cheat's cauliflower fried rice
35min
Thai-style fish cakes
30 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min