Poached eggs with hollandaise
TM5 TM6

Poached eggs with hollandaise

2.3 (43 beoordelingen)

Ingrediënten

Hollandaise sauce

  • 100 g butter, cut into cubes (1-2 cm)
  • 3 egg yolks
  • 1 tbsp lemon juice
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Poached eggs

  • 1900 g water
  • 4 whole eggs
  • 1 bunch asparagus, woody ends trimmed
  • 1 tbsp fish roe, to serve (ocean trout or salmon - see Tips)
  • 1 tbsp fresh chives (chopped) or micro greens, to serve

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1324.7 kJ / 315.4 kcal
Eiwitten
11.9 g
Koolhydraten
1 g
Vetten
29.5 g
Vezels
1.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten