Poached eggs with hollandaise
TM6 TM5

Poached eggs with hollandaise

2.2 ( 45 beoordelingen )

Ingrediënten

Hollandaise sauce

  • 100 g butter cut into cubes (1-2 cm)
  • 3 egg yolks
  • 1 tbsp lemon juice
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Poached eggs

  • 1900 g water
  • 4 whole eggs
  • 1 bunch asparagus woody ends trimmed
  • 1 tbsp fish roe to serve (ocean trout or salmon - see Tips)
  • 1 tbsp fresh chives (chopped) or micro greens, to serve

Voeding
per 1 portion
Calorieën
315.4 kcal / 1324.7 kJ
Eiwitten
11.9 g
Vetten
29.5 g
Koolhydraten
1 g
Vezels
1.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten