Poached eggs with hollandaise

Poached eggs with hollandaise

2.2 48 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

Hollandaise sauce
  • butter cut into cubes (1-2 cm)
    100 g
  • egg yolks
    3
  • lemon juice
    1 tbsp
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
Poached eggs
  • water
    1900 g
  • whole eggs
    4
  • asparagus woody ends trimmed
    1 bunch
  • fish roe to serve (ocean trout or salmon - see Tips)
    1 tbsp
  • fresh chives (chopped) or micro greens, to serve
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 11.9 g
Calorieën 1324.7 kJ / 315.4 kcal
Vetten 29.5 g
Vezels 1.3 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...