Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hollandaise sauce
- 100 g butter, cut into cubes (1-2 cm)
- 3 egg yolks
- 1 tbsp lemon juice
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Poached eggs
- 1900 g water
- 4 whole eggs
- 1 bunch asparagus, woody ends trimmed
- 1 tbsp fish roe, to serve (ocean trout or salmon - see Tips)
- 1 tbsp fresh chives (chopped) or micro greens, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1324.7 kJ / 315.4 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 29.5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Whipped cream
15 min
Cheese and bacon cob loaf
1sa 20 dk
Oysters Kilpatrick
15 min
Traditional gravy
25 min
Poached eggs
25 min
Mashed potatoes
40 min
Boiled pasta
20 min
Boiled eggs
20 min
Hash browns with chive cottage cheese
1h 15 min
Mushroom sauce
20 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30 min
Boiled rice
25 min