Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hollandaise sauce
- 100 g butter, cut into cubes (1-2 cm)
- 3 egg yolks
- 1 tbsp lemon juice
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Poached eggs
- 1900 g water
- 4 whole eggs
- 1 bunch asparagus, woody ends trimmed
- 1 tbsp fish roe, to serve (ocean trout or salmon - see Tips)
- 1 tbsp fresh chives (chopped) or micro greens, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1324.7 kJ / 315.4 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 29.5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous vide scrambled eggs
35 min
Poached eggs
25min
Mashed potatoes
40 min
Beef Stroganoff
1 Std.
Mushroom sauce
20min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30 min
Steamed eggs sunny side up
15 min
Flaky filo fingers
1h 30 min
Prawn and mushroom crepes
50min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3hod. 40min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Pulled pork burger
5 Std.