Apparaten en accessoires
Poached eggs with hollandaise
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
Hollandaise sauce
-
butter cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
egg yolks3
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poached eggs
-
water1900 g
-
whole eggs4
-
asparagus woody ends trimmed1 bunch
-
fish roe to serve (ocean trout or salmon - see Tips)1 tbsp
-
fresh chives (chopped) or micro greens, to serve1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
11.9 g
Calorieën
1324.7 kJ /
315.4 kcal
Vetten
29.5 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wholefood child
88 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Gluten Free Spiralized Raw Apple Tarts
Geen beoordelingen
Egg Custard
10min
Bolognaise sauce for two
20min
Crème brûlée
7u.
Hollandaise sauce
15min
Poached eggs
25min
Spaghetti carbonara
35min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1u. 45min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7u. 25min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3u. 15min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4u. 20min
Poached eggs with blade cover
30min