Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)

Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)

4.1 135 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
2 portions

Ingrediënten

  • salted butter cut into pieces
    30 g
  • thickened cream
    30 g
  • milk
    30 g
  • eggs (see Tips)
    6
  • salt plus extra to season
    2 pinches
  • water plus extra to submerge bags
    1850 g
  • lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
    30 g
  • ground black pepper to season
  • fresh chives chopped, for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 681.4 mg
Eiwitten 22.5 g
Calorieën 1898.5 kJ / 452 kcal
Vetten 40.6 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 20.9 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...