Sous vide scrambled eggs
TM6

Sous vide scrambled eggs

4.2 (113 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g salted butter, cut into pieces
  • 30 g thickened cream
  • 30 g milk
  • 6 eggs (see Tips)
  • 2 pinches salt, plus extra to season
  • 1850 g water, plus extra to submerge bags
  • 30 g lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
  • ground black pepper, to season
  • fresh chives, chopped, for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1898.5 kJ / 452 kcal
Eiwitten
22.5 g
Koolhydraten
1 g
Vetten
40.6 g
Verzadigd vet
20.9 g
Vezels
0.1 g
Natrium
681.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten