Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dumpling wrappers
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 150 g water
- 300 g plain flour
- ¼ tsp salt
- water, plus extra as needed
Filling and dumplings
- 400 g white cabbage leaves, cut into pieces
- 1 ½ tsp salt
- 350 g pork mince
- 530 g water
- 20 g soy sauce
- 10 g rice wine
- ½ tsp sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp sesame oil (15 g)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Steamed pork buns (baozi)
2h 30 min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Pork and prawn dumplings
55min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30 min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min
Soup dumplings (xiao long bao)
26h 50min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Beef buns
50 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min