Apparaten en accessoires
Dan dan mian (dandan noodles)
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
6 portions
Ingrediënten
Dan dan sauce
-
dried shrimp (see Tips)50 g
-
water for soaking
-
garlic cloves70 g
-
eschalots70 g
-
brown onion50 g
-
chilli powder1 tbsp
-
miso paste (see Tips)50 g
-
vegetable oil150 g
Peanut sauce
-
peanut butter90 g
-
sesame oil30 g
-
hot chilli sauce30 g
Minced pork sauce
-
zha cai (optional - see Tips)30 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
vegetable oil20 g
-
pork mince150 g
-
oyster sauce20 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
white sugar½ tsp
-
water120 g
-
cornflour2 tsp
-
dark soy sauce1 ½ tsp
Noodles
-
water1600 g
-
salt1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
white sugar¼ tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
dried ramen noodles300 g
-
white sesame seeds toasted60 g
-
spring onion/shallot cut into thin slices1
-
unsalted peanuts crushed
-
rice wine vinegar to taste
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
1493.1 mg
Eiwitten
21.7 g
Calorieën
2800.3 kJ /
666.7 kcal
Vetten
53.2 g
Vezels
7.1 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
24 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Mapo tofu
15min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2u.
Wonton soup
1u.
Buddha's Delight
55min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Pork belly ramen
4u. 10min
Chicken banh mi
4u. 35min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Gado gado
1u.
San bei ji (three cup chicken)
35min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4u. 35min
Thai-style grilled pork skewers
7u. 25min