Apparaten en accessoires
Douhua (savoury bean curd)
Voorbereiding. 10min
Totaal 10u. 25min
6 portions
Ingrediënten
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
-
vinegar1 tsp
-
soy sauce3 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
red chilli oil (optional)1 tsp
-
fried shallots to serve
-
spring onion/green onion to serve
-
long red chilli to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
162.9 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
233.4 kJ /
55.8 kcal
Vetten
2.4 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
5.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Virgin watermelon margarita
6u. 10min
Boiled pasta
20min
Spicy Spiralized Zucchini Spaghetti Carbonara
40min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15min
Gluten free focaccia bread
1u.
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Pickled fruit
744u. 45min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min