Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dried soybeans
- 2250 g water, plus extra to soak and cook
- ½ tsp Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- 1 tsp vinegar
- 3 tsp soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp red chilli oil (optional)
- fried shallots, to serve
- spring onion/green onion, to serve
- long red chilli, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 233.4 kJ / 55.8 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 2.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 162.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Agedashi tofu
30 min
Green Papaya Fish Soup
2j 15 menit
Indonesian yellow spice paste
40 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 Std. 40 Min
Dashi - Japanese stock
Geen beoordelingen
Indonesian green spice paste
40 min
Indonesian red spice paste
45 min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25u.
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3u. 30min
Beef Rendang
Geen beoordelingen
Steamed Molotof
30 min
Hot and sour soup
55 min