Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g sushi rice
- 350 g pork belly, cut into pieces (5 cm) (see Variation)
- 3 - 4 fresh shiitake mushrooms (approx. 50 g)
- 25 g carrot
- 20 g canned water chestnuts, drained and cut into halves
- 5 - 10 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 20 g spring onion/shallot, cut into pieces (2 cm)
- 2 pinches ground white pepper
- ½ tsp salt
- ½ tsp sugar
- 1 tsp cornflour
- 20 g soy sauce
- 600 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 225 kJ / 54 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Miso chicken and rice
1h 30min
Kaya (coconut jam)
1h 10 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 Min
Korean beef bowl
1h 10 min
Pineapple buns
9h 50min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2h 30min
Soy milk jellies with coffee syrup
3h 55min
Browned pork strips
15min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
San bei ji (three cup chicken)
35 dk
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29h 45min