Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 230 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 80 g onion, cut into slices (1 cm)
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 350 g chicken breast, cut into pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ tbsp sesame oil, plus extra to drizzle
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and soup
- water, to cook noodles
- 1 pinch sea salt
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Korean chilli paste (gochujang), to serve (optional - see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2139.9 kJ / 509.5 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 21.7 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1492.4 mg
Alternatieve recepten
Korean fried chicken
4h
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min
Pad kra pow
45min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Pan-fried pork buns
2 Std.
Bahn mi pizza
2 godz. 15 min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 Min
Chicken and Chinese Sausage Rice
50 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
BBQ chicken pizza
1 Std. 30 Min