Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fruits and Vegetables
- 100 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube
- 50 g pineapple, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube
- 100 g cucumber, ends removed, cut in halves that fit through feeder tube
- 200 g potatoes, peeled, cut in quarters that fit through feeder tube
- 100 g yam beans (sengkuang), peeled, cut in wedges that fit through feeder tube
- 50 g carrot, peeled
- 1000 g water, plus extra for soaking potatoes in Step 5
- 3 eggs
- 50 g bean sprouts (taugeh), fresh
Peanut Sauce
- 60 g red curly chillies, cut in halves
- 2 bird's eye chillies (cili padi), adjust to taste
- 2 tbsp dried shrimp
- 1 garlic clove
- 1 ½ tsp salt
- 25 g sugar
- 70 g palm sugar, cut in thin slices
- ½ tsp mushroom seasoning powder
- 1 tsp white vinegar
- 200 g peanut, roasted, unsalted (see tip)
- 400 g hot water
- 100 g green lettuce leaves, cut in pieces (3 cm)
- 150 g tofu, firm,cut in cubes (2 cm), fried
- emping crackers (melinjo crackers), adjust to taste, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2074 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 806 mg
Alternatieve recepten
Pad kra pow
45min
Potato Peratal
40 min
Lemon Rice
15min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15 min
Sushi donuts
50 min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 min
Palak paneer
45min
Lemongrass Tempeh
1h 15 min
Mediterranean pastries
1h
Vegetable Sambar
35 min
South African yellow rice using rice mode
20 min
South African yellow rice
20 min