
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fruits and Vegetables
- 100 g white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube
- 50 g pineapple thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube
- 100 g cucumber ends removed, cut in halves that fit through feeder tube
- 200 g potatoes peeled, cut in quarters that fit through feeder tube
- 100 g yam beans (sengkuang) peeled, cut in wedges that fit through feeder tube
- 50 g carrot peeled
- 1000 g water plus extra for soaking potatoes in Step 5
- 3 eggs
- 50 g bean sprouts (taugeh), fresh
Peanut Sauce
- 60 g red curly chillies cut in halves
- 2 bird's eye chillies (cili padi), adjust to taste
- 2 tbsp dried shrimp
- 1 garlic clove
- 1 ½ tsp salt
- 25 g sugar
- 70 g palm sugar cut in thin slices
- ½ tsp mushroom seasoning powder
- 1 tsp white vinegar
- 200 g peanut, roasted, unsalted (see tip)
- 400 g hot water
- 100 g green lettuce leaves cut in pieces (3 cm)
- 150 g tofu, firm cut in cubes (2 cm), fried
- emping crackers (melinjo crackers) adjust to taste, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 496 kcal / 2074 kJ
- Eiwitten
- 26 g
- Vetten
- 29 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vezels
- 6 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Natrium
- 806 mg