Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g boiling water
- 20 g dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 250 g kimchi (see Tips)
- 200 g daikon, peeled and cut into thin slices (5-10 mm)
- 2 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 1 tsp pure maple syrup
- 200 g firm tofu, pressed and cut into squares (see Tips)
- 2 spring onions/shallots, cut into slices
- 4 radishes, cut into thin slices
- 1 tbsp sesame seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 794.2 kJ / 189.1 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 17.1 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Lemongrass, mint and ginger tea
10 Min
Baked masala fish (MEATER+®)
1 Std. 15 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Scrambled Tofu
20 min
Hot and sour soup
55 Min
Eggplant with burghul
55 Min
Aglio olio e peperoncino
35 min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min