Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g firm tofu, pressed (see Tips) and cut into cubes (2.5 cm)
- 2 tbsp cornflour
- 4 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 2 eschalots, cut into halves
- 2 - 4 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves (deseeded if preferred)
- 5 garlic cloves
- 30 g sesame oil
- 50 g coconut sugar
- 1 tsp curry powder
- 1000 g filtered water
- 4 bunches bok choy, trimmed and cut into pieces (2-3 cm)
- 2 bunches Chinese broccoli, trimmed and cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g soba noodles
- 2 tbsp coconut oil, for frying
- sesame seeds, to serve
- fried shallots, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2787 kJ / 663.6 kcal
- Eiwitten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 32.7 g
- Vezels
- 14.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2u. 30min
Yasai miso ramen
35min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Rendang curry
30min
Lentil bolognese
30min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Satay noodle salad
35min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Soba noodle and tofu salad
35min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min