Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 20 g extra virgin olive oil
- 1100 g filtered water
- 20 g shiro (white) miso paste
- ½ tsp Chinese five spice powder
- 2 star anise
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 150 g frozen edamame beans
- 100 g Chinese broccoli, cut into thin strips
- 1 carrot, cut into thin slices
- 100 g fresh enoki mushrooms
- 1 bunch bok choy, cut into thin strips
- 180 g dried ramen noodle (see Tips)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- 1 tbsp white sesame seeds, to serve
- 2 limes, cut into wedges to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 924.8 kJ / 220.2 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 9.6 g
- Vezels
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rendang curry
30min
Honey ginger tofu with greens
2h 25 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Lentil curry (dahl)
30min
Soba noodle and tofu salad
35min
Soba noodle mee goreng
40min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Pulse and pumpkin curry
30min
Tofu scramble
25min