Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coating
- 20 g flaxmeal (see Tips)
- 100 g filtered water
- 4 slices day-old bread of choice (approx. 140 g), torn into pieces
- 1 garlic clove
- 2 tsp dried thyme
- 1 tsp dried sage
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Celeriac cutlets
- 10 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 2 celeriacs, peeled and cut into 4 slices each (approx. 1.5 cm thickness)
- 160 g vegan cheese (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1496.4 kJ / 356.3 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 17.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basil oil
10 min
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Blue cheese tofu dressing
5min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Mushroom stroganoff
20 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Vegan tiramisu
3 godz. 20 min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 min