Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coating
- 20 g flaxmeal (see Tips)
- 100 g filtered water
- 4 slices day-old bread of choice (approx. 140 g), torn into pieces
- 1 garlic clove
- 2 tsp dried thyme
- 1 tsp dried sage
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Celeriac cutlets
- 10 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 2 celeriacs, peeled and cut into 4 slices each (approx. 1.5 cm thickness)
- 160 g vegan cheese (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1496.4 kJ / 356.3 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 17.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hearty lentil chilli
50min
Sweet and sour tempeh
50min
Mixed mushroom burgers
50min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 Std. 25 Min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Baked beans
13 Std. 25 Min
Chocolate tofu mousse pots
1 Std. 10 Min
Eggplant with burghul
55min
Chilli con tempeh
20min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Pulse and pumpkin curry
30min