Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coating
- 20 g flaxmeal (see Tips)
- 100 g filtered water
- 4 slices day-old bread of choice (approx. 140 g), torn into pieces
- 1 garlic clove
- 2 tsp dried thyme
- 1 tsp dried sage
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Celeriac cutlets
- 10 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 2 celeriacs, peeled and cut into 4 slices each (approx. 1.5 cm thickness)
- 160 g vegan cheese (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1496.4 kJ / 356.3 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 17.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Butternut mac and cheese
45min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1j 50 menit
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Rainbow cauliflower sushi
50min
Coconut sage spritz (gut health)
10 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1hod. 30min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Banana sorbet
5min