Apparaten en accessoires
Celeriac parmigiana
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
4 portions
Ingrediënten
Coating
-
flaxmeal (see Tips)20 g
-
filtered water100 g
-
day-old bread of choice (approx. 140 g), torn into pieces4 slices
-
garlic clove1
-
dried thyme2 tsp
-
dried sage1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Celeriac cutlets
-
extra virgin olive oil plus extra for shallow frying10 g
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
canned chopped tomatoes800 g
-
celeriacs peeled and cut into 4 slices each (approx. 1.5 cm thickness)2
-
vegan cheese (see Tips)160 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
1496.4 kJ /
356.3 kcal
Vetten
16.2 g
Vezels
17.1 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 Std. 5 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 Min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Bang bang broccoli
3 Std. 25 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Vegan mozzarella
3 Std. 40 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Black-eyed bean stew with baby squid
5 Std. 15 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min
Vegan Christmas cake
27 Std. 10 Min