Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)

Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
6 portions

Ingrediënten

Mushroom Dashi Broth
  • fresh Swiss brown mushrooms
    450 g
  • water
    1420 g
  • kombu
    30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
  • fresh shiitake mushrooms trimmed
    450 g
  • cinnamon quills toasted (see Tips)
    2 ½
  • tamari
    60 g
  • flaked coconut toasted
    85 g
Dumpling Filling
  • japanese pumpkin peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)
    500 g
  • water
    1250 g
  • rice wine vinegar
    15 g
  • coconut oil
    15 g
  • tamari
    30 g
  • fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)
    1 ½ tsp
  • agave syrup (optional)
    15 g
  • round wonton wrappers
    20
  • micro herb or edible flowers

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 979.6 mg
Eiwitten 10.9 g
Calorieën 1104.3 kJ / 263.9 kcal
Vetten 10.4 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraten 36.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...