
Compatibele versies
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom Dashi Broth
- 450 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh shiitake mushrooms trimmed
- 60 g tamari
- 2 ½ cinnamon quills toasted (see Tips)
- 85 g flaked coconut toasted
Dumpling Filling
- 1250 g water
- 500 g japanese pumpkin peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)
- 30 g tamari
- 15 g rice wine vinegar
- 15 g coconut oil
- 1 ½ tsp fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)
- 15 g agave syrup (optional)
- 20 round wonton wrappers
- micro herb or edible flowers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 263.9 kcal / 1104.3 kJ
- Eiwitten
- 10.9 g
- Vetten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vezels
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Natrium
- 979.6 mg