Compatibele versies
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom Dashi Broth
- 450 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh shiitake mushrooms, trimmed
- 60 g tamari
- 2 ½ cinnamon quills, toasted (see Tips)
- 85 g flaked coconut, toasted
Dumpling Filling
- 1250 g water
- 500 g japanese pumpkin, peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)
- 30 g tamari
- 15 g rice wine vinegar
- 15 g coconut oil
- 1 ½ tsp fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)
- 15 g agave syrup (optional)
- 20 round wonton wrappers
- micro herb or edible flowers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 979.6 mg
Alternatieve recepten
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2 Std.
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 Std. 40 Min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min