Apparaten en accessoires
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
vegetable oil to grease
-
eggplants (approx. 250 g each)2
-
miso paste of choice80 g
-
mirin20 g
-
white sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
641.2 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
562.9 kJ /
134.6 kcal
Vetten
2 g
Vezels
9.2 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
25.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sichuan zucchini and eggplant
1u. 15min
Steamed Chinese greens
30min
Fried Chives Pockets
45min
Palak paneer
45min
Silverbeet dahl
8u. 40min
Crispy Korean tofu
1u. 20min
Miso salmon broth
40min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Yasai Yaki
25min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1u. 35min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min