Compatibele versies
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 stalks fresh lemongrass
- 40 g fresh turmeric, peeled
- 50 g fresh galangal, peeled
- 10 makrut lime leaves
- 50 g vegetable oil
- 10 g Korean chilli paste (gochujang)
- ¾ tsp ground turmeric
- 6 fresh king oyster mushrooms, cut in halves lengthways
- ½ cauliflower, broken into florets
- 2 tbsp water
- 3 tbsp ghee
- 300 g coconut water
- 500 g coconut cream
- 20 g palm sugar
- 1 tsp fish sauce, vegan
- 1 pinch xanthan gum
- 20 g freshly squeezed lime juice
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- fresh mint, leaves only, to garnish
- green mango, grated to garnish
- red chilli oil, to garnish
- 1 fresh lime, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2600.9 kJ / 621.6 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 48.7 g
- Verzadigd vet
- 31.4 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 378.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Agedashi tofu
30 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Gwinganna biryani (TM6)
25h 20min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min