Compatibele versies
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 stalks fresh lemongrass
- 40 g fresh turmeric, peeled
- 50 g fresh galangal, peeled
- 10 makrut lime leaves
- 50 g vegetable oil
- 10 g Korean chilli paste (gochujang)
- ¾ tsp ground turmeric
- 6 fresh king oyster mushrooms, cut in halves lengthways
- ½ cauliflower, broken into florets
- 2 tbsp water
- 3 tbsp ghee
- 300 g coconut water
- 500 g coconut cream
- 20 g palm sugar
- 1 tsp fish sauce, vegan
- 1 pinch xanthan gum
- 20 g freshly squeezed lime juice
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- fresh mint, leaves only, to garnish
- green mango, grated to garnish
- red chilli oil, to garnish
- 1 fresh lime, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2600.9 kJ / 621.6 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 48.7 g
- Verzadigd vet
- 31.4 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 378.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Crispy Korean tofu
1h 20 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
15-minute noodles
15 Min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 Std.
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10 min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Meat-free mushroom lasagne
1j 30 mnt
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min