
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g red quinoa rinsed and drained
- water to soak
- 50 g Thai red curry paste (see Tips)
- 4 makrut lime leaves stalk removed and torn into pieces
- 4 sprigs fresh coriander stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved
- 60 g coconut milk plus an extra 1 tbsp
- 600 g boneless snapper fillets cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)
- 500 g sweet potato peeled and cut into slices (1 cm thick)
- 1 lime juiced
- 300 g Chinese broccoli trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 long red chilli thinly sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 352.5 kcal / 1470 kJ
- Eiwitten
- 36.5 g
- Vetten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vezels
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Natrium
- 770 mg