Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)

Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)

3.5 12 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 35min
4 portions

Ingrediënten

  • red quinoa rinsed and drained
    70 g
  • water to soak
  • Thai red curry paste (see Tips)
    50 g
  • makrut lime leaves stalk removed and torn into pieces
    4
  • fresh coriander stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved
    4 sprigs
  • coconut milk plus an extra 1 tbsp
    60 g
  • boneless snapper fillets cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)
    600 g
  • sweet potato peeled and cut into slices (1 cm thick)
    500 g
  • lime juiced
    1
  • Chinese broccoli trimmed and cut into pieces (3 cm)
    300 g
  • long red chilli thinly sliced, to garnish
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 770 mg
Eiwitten 36.5 g
Calorieën 1470 kJ / 352.5 kcal
Vetten 7 g
Vezels 9.5 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 32.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...