Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
TM6 TM5

Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)

3.4 ( 9 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 70 g red quinoa rinsed and drained
  • water to soak
  • 50 g Thai red curry paste (see Tips)
  • 4 makrut lime leaves stalk removed and torn into pieces
  • 4 sprigs fresh coriander stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved
  • 60 g coconut milk plus an extra 1 tbsp
  • 600 g boneless snapper fillets cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)
  • 500 g sweet potato peeled and cut into slices (1 cm thick)
  • 1 lime juiced
  • 300 g Chinese broccoli trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 1 long red chilli thinly sliced, to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
352.5 kcal / 1470 kJ
Eiwitten
36.5 g
Vetten
7 g
Koolhydraten
32.5 g
Vezels
9.5 g
Verzadigd vet
2.3 g
Natrium
770 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 100 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten