Ginger salmon udon with spiced cashews

Ginger salmon udon with spiced cashews

4.5 71 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into halves
    1 ½
  • piece fresh ginger peeled
    6 cm
  • garlic clove
    2
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thirds
    2
  • fresh coriander stems and leaves
    4 sprigs
  • lemon juice
    1 tbsp
  • honey
    2 tsp
  • soy sauce
    1 tbsp
  • olive oil
    2 tbsp
  • Szechuan peppercorns
    ½ tsp
  • Chinese five spice
    1 tsp
  • raw cashew nuts
    120 g
  • sea salt
    2 pinches
  • hot water
    1500 g
  • fresh boneless salmon fillets (approx.125g each)
    4
  • bok choy cut into wedges
    150 g
  • zucchini cut into batons (1 x 7 cm)
    150 g
  • dried udon noodles
    180 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 3778.4 mg
Eiwitten 105.5 g
Calorieën 5321.5 kJ / 1271.9 kcal
Vetten 72.7 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 53.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...