Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into halves
- 6 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic clove
- 2 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 4 sprigs fresh coriander, stems and leaves
- 1 tbsp lemon juice
- 2 tsp honey
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tbsp olive oil
- ½ tsp Szechuan peppercorns
- 1 tsp Chinese five spice
- 120 g raw cashew nuts
- 2 pinches sea salt
- 1500 g hot water
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx.125g each)
- 150 g bok choy, cut into wedges
- 150 g zucchini, cut into batons (1 x 7 cm)
- 180 g dried udon noodles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5321.5 kJ / 1271.9 kcal
- Eiwitten
- 105.5 g
- Koolhydraten
- 53.6 g
- Vetten
- 72.7 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 3778.4 mg
Alternatieve recepten
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Warm satay bowl
1h 10 min
Chicken laksa
30 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min