Teriyaki salmon bowl
TM6 TM5 TM31

Teriyaki salmon bowl

4.7 (115 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 cm piece fresh ginger, peeled
  • 100 g soy sauce
  • 120 g rice wine
  • 50 g rice malt syrup
  • 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 180 g each)
  • 1000 g water
  • 100 g wild rice (see Tip)
  • 200 g brown rice
  • 1 tsp salt
  • 150 g frozen edamame beans
  • 1 - 2 avocados, flesh only, cut into thin slices
  • 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices on the diagonal
  • 4 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 1 nori sheet, cut into very thin strips (optional)
  • 2 tsp black sesame seeds, to serve (optional)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3722.3 kJ / 886.3 kcal
Eiwitten
51.6 g
Koolhydraten
68.3 g
Vetten
43.8 g
Verzadigd vet
8.7 g
Vezels
8.2 g
Natrium
2271.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten