Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 100 g soy sauce
- 120 g rice wine
- 50 g rice malt syrup
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 180 g each)
- 1000 g water
- 100 g wild rice (see Tip)
- 200 g brown rice
- 1 tsp salt
- 150 g frozen edamame beans
- 1 - 2 avocados, flesh only, cut into thin slices
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices on the diagonal
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 nori sheet, cut into very thin strips (optional)
- 2 tsp black sesame seeds, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3722.3 kJ / 886.3 kcal
- Eiwitten
- 51.6 g
- Koolhydraten
- 68.3 g
- Vetten
- 43.8 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 2271.7 mg
Alternatieve recepten
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Fish with ginger lime sauce
35min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15 min
Tuna poke bowl
1 Std.
Coconut poached chicken salad
45 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Tuna avocado bowl
45 Min
Asian beef salad with peanut dressing
30 Min
Miso salmon broth
40 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min