Apparaten en accessoires
Som tum (Thai green papaya salad)
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
6 portions
Ingrediënten
Salad
-
green papaya cut into julienne (see Tips)500 g
-
roasted salted peanuts70 g
-
fresh bean sprouts200 g
-
tomatoes deseeded and cut into thin strips2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into matchsticks3
-
fresh Thai basil leaves, roughly chopped1 bunch
-
fresh coriander leaves roughly chopped1 bunch
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices1
Dressing
-
fish sauce30 g
-
peanut oil30 g
-
soy sauce30 g
-
lime juice60 g
-
white sugar2 tsp
-
dried chilli flakes to taste¼ - ½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
797.5 mg
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
725 kJ /
172.6 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
5.2 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
11.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25u. 40min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Thai red curry paste
10min
Peanut chutney
10min
Lemon rasam
40min
Thai Green Curry Chicken
30min
Gado gado
1u.
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Lion's Mane Mushroom Curry
45min
Malabar Prawn Curry
1u. 25min
Rogani kumbh
45min