Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh coriander, roots only
- 50 g shallots
- 30 g garlic cloves
- 15 g fresh galangal (lengkuas)
- 2 tsp coriander seeds, toasted
- 2 tsp cumin seeds, toasted
- ½ tsp white peppercorns
- 15 fresh green chillies, deseeded
- 1 tsp salt
- 2 sprigs Thai basil, leaves only
- 3 stalks fresh lemongrass, white part only
- 2 tsp kaffir lime, zest only, finely chopped
- 1 tsp shrimp paste (belacan)
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 1745 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 2401 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 godz. 35 min
Sambal oelek
20min
Thai Green Curry Paste
10min
Curry chicken
1h
Thai green curry paste
10min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Gado gado
1h
Tom Yum Paste
45min
Sambal chilli
35min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1u. 15min
Roti Canai (Roti Prata)
3 Std. 55 Min
Thai Green Curry Chicken
30min