Apparaten en accessoires
Pepper rasam
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
8 portions
Ingrediënten
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh curry leaves6
-
black peppercorns1 tsp
-
fresh coriander leaves only2 - 3 sprigs
-
kithul Jaggery (optional - see Tips)35 g
-
brown onion60 g
-
ghee (see Tips)1 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried chilli flakes½ - 1 tsp
-
water750 g
-
salt½ tsp
-
tamarind paste (see Tips)3 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 8 portions
Natrium
1227.2 mg
Eiwitten
4.29 g
Calorieën
861 kJ /
205 kcal
Vetten
7.09 g
Vezels
3.95 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
35.36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland