Pepper rasam

Pepper rasam

3.3 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
8 portions

Ingrediënten

  • piece fresh ginger peeled
    1 cm
  • fresh curry leaves
    6
  • black peppercorns
    1 tsp
  • fresh coriander leaves only
    2 - 3 sprigs
  • kithul Jaggery (optional - see Tips)
    35 g
  • brown onion
    60 g
  • ghee (see Tips)
    1 tsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • dried chilli flakes
    ½ - 1 tsp
  • water
    750 g
  • salt
    ½ tsp
  • tamarind paste (see Tips)
    3 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 8 portions

Natrium 1227.2 mg
Eiwitten 4.29 g
Calorieën 861 kJ / 205 kcal
Vetten 7.09 g
Vezels 3.95 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 35.36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...