Pepper rasam
TM6 TM5 TM31

Pepper rasam

2.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 cm piece fresh ginger, peeled
  • 6 fresh curry leaves
  • 1 tsp black peppercorns
  • 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 35 g kithul Jaggery (optional - see Tips)
  • 60 g brown onion
  • 1 tsp ghee (see Tips)
  • ½ tsp cumin seeds
  • ½ - 1 tsp dried chilli flakes
  • 750 g water
  • ½ tsp salt
  • 3 tsp tamarind paste (see Tips)

Voeding
per 8 portions
Calorieën
861 kJ / 205 kcal
Eiwitten
4.29 g
Koolhydraten
35.36 g
Vetten
7.09 g
Verzadigd vet
2.8 g
Vezels
3.95 g
Natrium
1227.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten