Apparaten en accessoires
Vada
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 35min
25 portions
Ingrediënten
-
whole black urad dal (see Tips)270 g
-
cold water for soaking
-
fennel seeds1 tbsp
-
black peppercorns½ tsp
-
dried red chillies2
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
garlic paste (see Tips)½ tsp
-
brown onion50 g
-
fresh curry leaves12
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves2 - 5
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (see Tips)9 sprigs
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
baking powder (see Tips)1 tsp
-
oil for frying1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portions
Natrium
108.6 mg
Eiwitten
2.8 g
Calorieën
252.5 kJ /
60.1 kcal
Vetten
2.3 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
6.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland