Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g skinless chicken thigh fillets, cut in cubes (1 cm)
- 2 tbsp thick teriyaki marinade
- 1 tbsp light soy sauce
- ½ tbsp cornflour (starch)
- oil, to grease
- 3 eggs, A-sized, lightly beaten
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1 pinch white pepper powder, adjust to taste
- 1200 g water
- 250 g short-grained rice (sushi rice), rinsed
- 1 tbsp Japanese sushi vinegar
- 4 tbsp furikake (Japanese rice seasoning)
- prawn roe (ebiko), to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 987 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 3.5 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
Braised Yee Mee
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Oil-free honey chicken wings
50min
Lemon Chicken
25min
Rice Wine Chicken
30 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 Std. 15 Min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
White Radish Pork Rib Soup
3h