Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g skinless chicken thigh fillets, cut in cubes (1 cm)
- 2 tbsp thick teriyaki marinade
- 1 tbsp light soy sauce
- ½ tbsp cornflour (starch)
- oil, to grease
- 3 eggs, A-sized, lightly beaten
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1 pinch white pepper powder, adjust to taste
- 1200 g water
- 250 g short-grained rice (sushi rice), rinsed
- 1 tbsp Japanese sushi vinegar
- 4 tbsp furikake (Japanese rice seasoning)
- prawn roe (ebiko), to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 987 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 3.5 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Lemon Chicken
25 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Braised Yee Mee
30 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min