Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g skinless chicken thigh fillets, cut in cubes (1 cm)
- 2 tbsp thick teriyaki marinade
- 1 tbsp light soy sauce
- ½ tbsp cornflour (starch)
- oil, to grease
- 3 eggs, A-sized, lightly beaten
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1 pinch white pepper powder, adjust to taste
- 1200 g water
- 250 g short-grained rice (sushi rice), rinsed
- 1 tbsp Japanese sushi vinegar
- 4 tbsp furikake (Japanese rice seasoning)
- prawn roe (ebiko), to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 987 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 3.5 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Oil-free honey chicken wings
50 min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Tomato-egg soup
20 min
Braised Yee Mee
30min