Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g caster sugar
- 120 g eggs (2 large eggs)
- 50 g fresh milk
- 25 g vegetable oil (sunflower, corn, soybean or canola)
- 120 g cake flour
- 2 tsp baking powder
- 500 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 774 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 34 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 5 min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 Std. 15 Min
Yam Rice
45min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Egg Tarts
50 min
Chai Buey
1h 45min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min