Apparaten en accessoires
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 pieces
Ingrediënten
-
caster sugar60 g
-
eggs (2 large eggs)120 g
-
fresh milk50 g
-
vegetable oil (sunflower, corn, soybean or canola)25 g
-
cake flour120 g
-
baking powder2 tsp
-
water500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
34 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
774 kJ /
185 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Heritage Cupcakes
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed Tapioca Kuih
50min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Long Bean Rice
1u. 10min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1u. 5min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1u. 10min
Chawanmushi
1u. 15min
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Dou sha (red bean paste)
49u. 10min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Pumpkin Soup
25min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1u. 5min