Apparaten en accessoires
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 pieces
Ingrediënten
-
caster sugar60 g
-
eggs (2 large eggs)120 g
-
fresh milk50 g
-
vegetable oil (sunflower, corn, soybean or canola)25 g
-
cake flour120 g
-
baking powder2 tsp
-
water500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
34 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
774 kJ /
185 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Heritage Cupcakes
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 Std. 50 Min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 Std. 40 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min