Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oil dough
- 125 g plain flour, plus extra for dusting
-
80
g butter, cold
of 80 g margarine, cold
Water dough
- 175 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch salt
- 25 g icing sugar
-
40
g butter, cold
of 40 g margarine, cold - 95 g water
- 220 g kaya, homemade or store-bought, chilled
- 1 egg yolk
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 991 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 34 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Killer Toast
2 Std.
Homemade Pandan Kaya
55min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Dou sha (red bean paste)
49hod. 10min
Hokkaido Milk Loaf
4 godz. 20 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Egg Tarts
50min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min