Apparaten en accessoires
Kaya Kok (Kaya Puffs)
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
12 pieces
Ingrediënten
Oil dough
-
plain flour plus extra for dusting125 g
-
80 g margarine, coldbutter cold80 g
Water dough
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
salt1 pinch
-
icing sugar25 g
-
40 g margarine, coldbutter cold40 g
-
water95 g
-
kaya homemade or store-bought, chilled220 g
-
egg yolk1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
34 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
991 kJ /
237 kcal
Vetten
10 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kneading: Asian Recipes
11 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Potato Buns
3 Std.
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 Min
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Hokkaido Milk Loaf
4 Std. 20 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Killer Toast
2 Std.
Homemade Pandan Kaya
55 Min