Apparaten en accessoires
Kaya Kok (Kaya Puffs)
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
12 pieces
Ingrediënten
Oil dough
-
plain flour plus extra for dusting125 g
-
80 g margarine, coldbutter cold80 g
Water dough
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
salt1 pinch
-
icing sugar25 g
-
40 g margarine, coldbutter cold40 g
-
water95 g
-
kaya homemade or store-bought, chilled220 g
-
egg yolk1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
34 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
991 kJ /
237 kcal
Vetten
10 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kneading: Asian Recipes
11 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Hokkaido Milk Loaf
4u. 20min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Shallot Oil
25min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Kaya (coconut jam)
1u. 10min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2u. 45min
Pineapple Tarts
1u. 30min
Killer Toast
2u.
Egg Tarts
50min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Japanese Cheese Tarts
1u. 55min
Homemade Pandan Kaya
55min