Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g dried shiitake mushrooms, sliced
- hot water, to cover
- 100 g beef, partially frozen, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, peeled
- 2 spring onions/green onions, cut into thirds (green parts finely sliced and reserved)
- 10 g Chinese cooking wine
- 20 g soy sauce
- ½ tsp ground white pepper
- 10 g sesame oil
- 20 g vegetable oil, plus an extra 4 tablespoons for frying
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste
- 20 g cornflour
- 5 g dark soy sauce
- 5 g caster sugar
- 20 g oyster sauce
- extra virgin olive oil, to grease
- 260 g Japanese egg tofu, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
- 2 eggs, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1455.4 kJ / 347.9 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 27.7 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 557.5 mg
Alternatieve recepten
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Thai noodle and seafood salad
50 min
Green Papaya Fish Soup
2 Std. 15 Min
Green juice (12 months+)
10 dk
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Collagen Soup Broth
8h 25min
Mapo Tofu
35 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 dk