Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g dried shiitake mushrooms, sliced
- hot water, to cover
- 100 g beef, partially frozen, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, peeled
- 2 spring onions/green onions, cut into thirds (green parts finely sliced and reserved)
- 10 g Chinese cooking wine
- 20 g soy sauce
- ½ tsp ground white pepper
- 10 g sesame oil
- 20 g vegetable oil, plus an extra 4 tablespoons for frying
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste
- 20 g cornflour
- 5 g dark soy sauce
- 5 g caster sugar
- 20 g oyster sauce
- extra virgin olive oil, to grease
- 260 g Japanese egg tofu, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
- 2 eggs, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1455.4 kJ / 347.9 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 27.7 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 557.5 mg
Alternatieve recepten
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 godz. 45 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 dk
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Curry Mee
30 dk
Quick Steamed Buns (Mantao)
1sa
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1sa 20 dk
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 dk
Tom Yam Mee Hoon
30 dk
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4 Std. 40 Min
Mushroom Beef Balls
50min