Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 80 g onions, sliced (1 cm)
- 350 g chicken thighs, skinless, boneless, cut in pieces (2 cm)
- 1000 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 20 g sesame oil
- ¼ tsp ground black pepper
Congee
-
80
g white long grain rice
of jasmine rice - spring onions, finely chopped, for serving (see tip) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1007.2 kJ / 240.7 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 802.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Cantonese Steamed Fish
40min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Stir Fried French Beans
15 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 min
Brown Rice Congee
30 min
All-in-one chicken congee
35 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Hand Ripped Cabbage
20 min