Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 80 g onions, sliced (1 cm)
- 350 g chicken thighs, skinless, boneless, cut in pieces (2 cm)
- 1000 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 20 g sesame oil
- ¼ tsp ground black pepper
Congee
-
80
g white long grain rice
of jasmine rice - spring onions, finely chopped, for serving (see tip) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1007.2 kJ / 240.7 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 802.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Hand Ripped Cabbage
20min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Cantonese Steamed Fish
40min
All-in-one chicken congee
35min
Stir Fried French Beans
15min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5 min