Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
10
g olive oil
of 10 g oil - 10 g unsalted butter
- 350 g echalion shallots, halved lengthways
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1194 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 45 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Browned Beef Strips
15min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Browned Shallots (250 g)
25 min
Sautéed Shallots (250 g)
20min
Sautéed Onions (300 g)
20min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min