Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 240 g water (see tip)
- 5 g dried instant yeast (approx.1 level tsp)
- 10 g icing sugar
- 500 g plain flour
- ¼ tsp fine sea salt
Soy Milk and Steaming Buns
- 1250 g water
- 100 g dried soy beans, soaked for at least 4 hours and drained (weight after draining approx. 200 g)
- ½ tsp neutral oil (e.g. vegetable oil or peanut oil)
- 50 g icing sugar, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1277.3 kJ / 305.3 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 56.7 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 111.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Cooking White Rice
25p
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8 Std. 5 Min
Soy Milk
1h 35min
Homemade Soy Milk
35min
Steamed Papaya Milk
50min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Braised Eggs
Geen beoordelingen
Nyonya Chicken Curry Bun
2 Std. 45 Min
Collagen Soup Broth
8 Std. 25 Min
Mantou Buns with Soya Milk
1h 35min