Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 240 g water (see tip)
- 5 g dried instant yeast (approx.1 level tsp)
- 10 g icing sugar
- 500 g plain flour
- ¼ tsp fine sea salt
Soy Milk and Steaming Buns
- 1250 g water
- 100 g dried soy beans, soaked for at least 4 hours and drained (weight after draining approx. 200 g)
- ½ tsp neutral oil (e.g. vegetable oil or peanut oil)
- 50 g icing sugar, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1277.3 kJ / 305.3 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 56.7 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 111.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Congee
1h 30min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1h
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Black Bean Pig's Tail Soup
2u. 20min
Rice Congee
4h 5 min
Dried Shrimp Sambal
55min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Homemade Soy Milk
35min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min