Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 240 g water (see tip)
- 5 g dried instant yeast (approx.1 level tsp)
- 10 g icing sugar
- 500 g plain flour
- ¼ tsp fine sea salt
Soy Milk and Steaming Buns
- 1250 g water
- 100 g dried soy beans, soaked for at least 4 hours and drained (weight after draining approx. 200 g)
- ½ tsp neutral oil (e.g. vegetable oil or peanut oil)
- 50 g icing sugar, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1277.3 kJ / 305.3 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 56.7 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 111.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baklava
3h 45 min
Chicken Congee
1h 30min
Green tea ice cream (TM6 only)
24 godz. 30 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Soy milk and Mantou buns
6h
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Hokkaido Cupcakes
45 phút
Homemade Soy Milk
35 phút
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Hot and sour soup
20 phút
Stir-fried Clams
35 phút
Taiwanese Steamed Buns
2h 45min