Pandan chiffon cake

Pandan chiffon cake

3.1 60 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 15min
12 portions

Ingrediënten

Pandan juice
  • pandan leaves (see Tips)
    100 g
  • coconut water
    250 g
Cake
  • eggs separated
    7
  • caster sugar
    220 g
  • grapeseed oil (see Tips)
    200 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • self-raising flour
    280 g
  • cornflour
    20 g
  • cream of tartar
    1 pinch
  • salt
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 252.1 mg
Eiwitten 6.8 g
Calorieën 1483.4 kJ / 353.2 kcal
Vetten 19.9 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 2.7 g
Koolhydraten 38.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...