Pandan chiffon cake
TM6 TM5 TM31

Pandan chiffon cake

3.1 (56 beoordelingen)

Ingrediënten

Pandan juice

  • 100 g pandan leaves (see Tips)
  • 250 g coconut water

Cake

  • 220 g caster sugar
  • 7 eggs, separated
  • 200 g grapeseed oil (see Tips)
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 280 g self-raising flour
  • 20 g cornflour
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 pinch salt

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1483.4 kJ / 353.2 kcal
Eiwitten
6.8 g
Koolhydraten
38.1 g
Vetten
19.9 g
Verzadigd vet
2.7 g
Vezels
0.6 g
Natrium
252.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten