Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pandan juice
- 100 g pandan leaves (see Tips)
- 250 g coconut water
Cake
- 220 g caster sugar
- 7 eggs, separated
- 200 g grapeseed oil (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 280 g self-raising flour
- 20 g cornflour
- 1 pinch cream of tartar
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1483.4 kJ / 353.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 252.1 mg
Alternatieve recepten
Pineapple Tarts
1h 30min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 40min
Dou sha (red bean paste)
49h 10 min
Mantou buns
1h 30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Homemade Pandan Kaya
55min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Soy milk
24 Std. 30 Min