Apparaten en accessoires
Pandan chiffon cake
Voorbereiding. 15min
Totaal 5u. 15min
12 portions
Ingrediënten
Pandan juice
-
pandan leaves (see Tips)100 g
-
coconut water250 g
Cake
-
eggs separated7
-
caster sugar220 g
-
grapeseed oil (see Tips)200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour280 g
-
cornflour20 g
-
cream of tartar1 pinch
-
salt1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
252.1 mg
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1483.4 kJ /
353.2 kcal
Vetten
19.9 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
38.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Sesame Crème
10 Min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 Std. 5 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 Std. 40 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Steamed Tapioca Kuih
50 Min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 Min