Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g sugar
- 5 g dried chillies
- 50 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 50 g Shaoxing rice wine
- 450 g water
- 1 Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)
- 1 tsp Sichuan pepper
- 400 - 500 g whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 723.9 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 715.1 mg
Alternatieve recepten
Stir-fried vegetables
10 dk
Sambal Petai Prawns
20min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Clams marinières
30min
Curry chicken
1h
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Fast and easy stir fried mee hoon
20min