Squid with Ginger and Soy
TM6 TM5

Squid with Ginger and Soy

3.8 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 20 g sugar
  • 5 g dried chillies
  • 50 g light soy sauce
  • 30 g oyster sauce
  • 50 g Shaoxing rice wine
  • 450 g water
  • 1 Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)
  • 1 tsp Sichuan pepper
  • 400 - 500 g whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
723.9 kJ / 173 kcal
Eiwitten
19.5 g
Koolhydraten
14.7 g
Vetten
2.3 g
Verzadigd vet
0.6 g
Vezels
1.1 g
Natrium
715.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten