Squid with Ginger and Soy

Squid with Ginger and Soy

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    15 g
  • sugar
    20 g
  • dried chillies
    5 g
  • light soy sauce
    50 g
  • oyster sauce
    30 g
  • Shaoxing rice wine
    50 g
  • water
    450 g
  • Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)
    1
  • Sichuan pepper
    1 tsp
  • whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)
    400 - 500 g
  • fresh coriander leaves for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 715.1 mg
Eiwitten 19.5 g
Calorieën 723.9 kJ / 173 kcal
Vetten 2.3 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 0.6 g
Koolhydraten 14.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...