Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g sugar
- 5 g dried chillies
- 50 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 50 g Shaoxing rice wine
- 450 g water
- 1 Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)
- 1 tsp Sichuan pepper
- 400 - 500 g whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 723.9 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 715.1 mg
Alternatieve recepten
Sambal Petai Prawns
20 λεπτ.
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1h 5min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Curry chicken
1h
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Steamed Fish
30min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Thai Steamed Trout Parcels
35 Min