Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g winter melon, peeled, cut into pieces (3 cm)
- 800 g water
- 30 g chicken stock powder, homemade
- 2 - 4 tsp cornflour (starch)
- 2 tbsp water
- 150 g scallops, fresh, cut into cubes (1 cm)
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinch ground white pepper
- 150 g raw prawns, peeled, cut into cubes (1 cm)
- 2 egg whites, beaten
- 10 g celery stalks, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 481 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir-fried vegetables
10min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chicken porridge with century egg
30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1u.
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Tomato-egg soup
20min