Apparaten en accessoires
Summer seafood soup
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 portion
Ingrediënten
-
winter melon peeled, cut into pieces (3 cm)500 g
-
water800 g
-
chicken stock powder homemade30 g
-
cornstarch2 - 4 tsp
-
water2 tbsp
-
scallops fresh, cut into cubes (1 cm)150 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper2 - 3 pinch
-
raw prawns, peeled cut into cubes (1 cm)150 g
-
egg whites beaten2
-
celery stalks chopped, to garnish10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
19 g
Calorieën
481 kJ /
115 kcal
Vetten
0.5 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Our Favourites
28 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Mapo tofu
15 Min
Steamed Tapioca Kuih
50 Min
Lemonade
5 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Hot and sour soup
20 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Fried Beehoon
20 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min