![Summer seafood soup Summer seafood soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ED08605F-2308-4617-8046-2727654226AC/Derivates/5c652217-7364-46cb-a22a-07cb54bbba82.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g winter melon, peeled, cut into pieces (3 cm)
- 800 g water
- 30 g chicken stock powder, homemade
- 2 - 4 tsp cornflour (starch)
- 2 tbsp water
- 150 g scallops, fresh, cut into cubes (1 cm)
- 1 tsp salt
- 2 - 3 pinch ground white pepper
- 150 g raw prawns, peeled, cut into cubes (1 cm)
- 2 egg whites, beaten
- 10 g celery stalks, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 481 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Tomato-egg soup
20min
Stir-fried vegetables
10 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1ч. 30 мин.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chrysanthemum Tofu Soup
2h 10 min
Teochew Seafood Porridge
45min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Nyonya Fish Maw Soup
1ч. 10 мин.