Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g silken tofu (approx. 1 block), cut in slices (1 cm)
- 1 garoupa (grouper) fish (800-1000 g), gutted, butterflied (see tips)
- 2 tbsp pickled chillies, cut in thin slices
- 1 tbsp fermented black beans, rinsed
- 500 g water
- 2 ½ tbsp light soy sauce
- 1 tsp sugar
- ½ tsp chicken stock powder
- 2 tbsp water
- 2 tbsp cooking oil
- 2 - 3 sprigs spring onions, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 877 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 369 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25 min.
Curry Chicken
1sa
Chicken porridge with century egg
30 dk
Fast and easy stir fried mee hoon
20min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Dried Shrimp Sambal
55min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 dk
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1sa
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Teochew Seafood Porridge
45min
White Radish Pork Rib Soup
3h