Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 6 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, cut in pieces, to taste
- 1 tsp sugar
- 2 Tbsp lime juice
- 2 Tbsp fish sauce
- 100 g liquid fish stock
- 1 sea bass (approx. 500 g), gutted, scaled, belly cut open
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g rice wine
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 0.8 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Teochew Seafood Porridge
45min
Stir-fried Vegetables
10 min
Curry Chicken
1h
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1h 40min
Stir-fried Clams
35 Min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Steamed Fish
30min
Sambal Petai Prawns
20 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Curry Fish
35 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30min