Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 6 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, cut in pieces, to taste
- 1 tsp sugar
- 2 Tbsp lime juice
- 2 Tbsp fish sauce
- 100 g liquid fish stock
- 1 sea bass (approx. 500 g), gutted, scaled, belly cut open
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g rice wine
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 0.8 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Sambal Petai Prawns
20 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 min
Curry Fish
35min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20 min
Stir-fried Vegetables
10min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min