Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 green onions (4 whole, 2 cut into pieces)
- 2 whole fish, gutted, cleaned, e.g. Branzino (approx. 24-32 oz total)
- 1 tsp salt
- 2 ½ oz ginger, peeled (2 oz thinly sliced, 0.5 oz cut into ¼ in. pieces)
- 6 garlic cloves
- ½ oz cilantro leaves
- ½ tsp dried chili flakes, to taste
- 1 tbsp black bean chili sauce
- 2 tsp rice wine
- 2 tsp sesame oil
- 20 oz water
- fresh cilantro leaves, to garnish
- 1 lime, cut into wedges
- Chinese chives, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 619 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry Chicken
1 godz.
Stir-Fried Vegetables
15 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 min
Steamed Whole Fish
45min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 dk
Chicken porridge with century egg
30 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Nyonya Steamed Fish
45min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Thai Fish Curry
50 min