Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 green onions (4 whole, 2 cut into pieces)
- 2 whole fish, gutted, cleaned, e.g. Branzino (approx. 24-32 oz total)
- 1 tsp salt
- 2 ½ oz ginger, peeled (2 oz thinly sliced, 0.5 oz cut into ¼ in. pieces)
- 6 garlic cloves
- ½ oz cilantro leaves
- ½ tsp dried chili flakes, to taste
- 1 tbsp black bean chili sauce
- 2 tsp rice wine
- 2 tsp sesame oil
- 20 oz water
- fresh cilantro leaves, to garnish
- 1 lime, cut into wedges
- Chinese chives, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 619 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet And Sour Prawns
25 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Thai Fish Curry
50min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Curry Fish
35min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Egg Drop Soup
45min
Steamed Whole Fish
45min
Stir Fried Whole Fish
20 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min