Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 20 g dark soy sauce
- 15 g sesame oil
- 10 g toasted sesame seeds
- ½ tsp caster sugar
- ½ tsp Korean chilli flakes (gochugaru) (see tip)
- 1000 g water
- 2 aubergines (approx. 700 g), cut in wedges (2 cm x 15 cm) (see tip)
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 393 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Napa Kimchi
14 godz. 15 min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Mapo tofu
15min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Steamed Fish
30 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Fish Stew
45min