Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 20 g dark soy sauce
- 15 g sesame oil
- 10 g toasted sesame seeds
- ½ tsp caster sugar
- ½ tsp Korean chilli flakes (gochugaru) (see tip)
- 1000 g water
- 2 aubergines (approx. 700 g), cut in wedges (2 cm x 15 cm) (see tip)
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 393 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Celery and Cashew Nuts
20 Min
Sautéed Prawns
15 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1j 30 mnt
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min