Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 20 g dark soy sauce
- 15 g sesame oil
- 10 g toasted sesame seeds
- ½ tsp caster sugar
- ½ tsp Korean chilli flakes (gochugaru) (see tip)
- 1000 g water
- 2 aubergines (approx. 700 g), cut in wedges (2 cm x 15 cm) (see tip)
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 393 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Fish
30 Min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 Min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 Std.
Celery and Cashew Nuts
20 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Indochine Chicken Salad
1h 20min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min