Apparaten en accessoires
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves2
-
dark soy sauce20 g
-
sesame oil15 g
-
toasted sesame seeds10 g
-
caster sugar½ tsp
-
Korean chilli flakes (gochugaru) (see tip)½ tsp
-
water1000 g
-
aubergines (approx. 700 g), cut in wedges (2 cm x 15 cm) (see tip)2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
spring onions thinly sliced (5 mm)2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
393 kJ /
95 kcal
Vetten
6 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
korean cuisine
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1u.
Olive Vegetable Rice
1u. 5min
Mustard Green Rice
35min
Lemongrass Tempeh
1u. 15min
Mushroom Broth
30min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1u.
Stir-fried Vegetables
10min
Coconut Creamed Kale
20min
Celery and Cashew Nuts
20min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Miso Soup with Vegetables
30min