Eggplant Sauté

Eggplant Sauté

4.3 38 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • garlic cloves
    3
  • fresh ginger peeled, sliced
    ½ oz
  • sesame oil
    1 oz
  • oyster sauce
    2 oz
  • fish sauce
    1 tsp
  • sugar
    1 tbsp
  • chili broad bean paste
    1 tsp
  • cornstarch divided
    3 tsp
  • vegetable oil
    2 oz
  • Thai eggplants cubed (1 in.)
    20 oz
  • fresh basil leaves chopped
    10
  • green onions cut on the bias
    2
    2 green onions, curled (see Tip)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 510 mg
Eiwitten 2 g
Calorieën 1084 kJ / 259 kcal
Vetten 22 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 17 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...