Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled, sliced
- 1 oz sesame oil
- 2 oz oyster sauce
- 1 tsp fish sauce
- 1 tbsp sugar
- 1 tsp chili broad bean paste
- 3 tsp cornstarch, divided
- 2 oz vegetable oil
- 20 oz Thai eggplants, cubed (1 in.)
- 10 fresh basil leaves, chopped
-
2
green onions, cut on the bias
of 2 green onions, curled (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1084 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 510 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yasai Yaki
25 min
Stir-Fried Vegetables
15min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min
Vegetable Stir Fry with Eggs and Rice (Hestan Cue™)
40min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Egg Drop Soup
45min
Vegetarian Japchae
45min
Tofu Stew
30min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min