Eggplant Sauté
TM5

Eggplant Sauté

4.4 (35 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 garlic cloves
  • ½ oz fresh ginger, peeled, sliced
  • 1 oz sesame oil
  • 2 oz oyster sauce
  • 1 tsp fish sauce
  • 1 tbsp sugar
  • 1 tsp chili broad bean paste
  • 3 tsp cornstarch, divided
  • 2 oz vegetable oil
  • 20 oz Thai eggplants, cubed (1 in.)
  • 10 fresh basil leaves, chopped
  • 2 green onions, cut on the bias
    of 2 green onions, curled (see Tip)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1084 kJ / 259 kcal
Eiwitten
2 g
Koolhydraten
17 g
Vetten
22 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
5 g
Natrium
510 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten