Compatibele versies
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Edamame
- 16 oz frozen edamame, shelled, thawed
Garlic Chives
-
2
bunches garlic chives, trimmed
of 2 bunches ramps, trimmed - 2 garlic cloves
- ½ tsp yellow mustard seeds
- ¼ tsp black peppercorns
- ½ tsp coriander seeds
- 1 pinch dried red chili flakes
- 16 oz water
- 8 oz rice vinegar
- 5 ½ oz sugar
- 4 tsp kosher salt
- 1 in. fresh ginger, peeled, sliced
Black Garlic Romesco Sauce
- 16 oz water
- ⅓ oz dried chipotle chilies (approx. 2 chilies)
- 6 oz black garlic cloves
- 1 ½ oz sliced almonds, toasted
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
Lamb
- 1 tbsp oil
-
2
racks of lamb, Frenched (7 chops ea. rack)
of 14 lamb chops - salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 - 2 oz unsalted butter, plus 1 tbsp
- 3 - 4 sprigs thyme
- 1 garlic clove
- 1 tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1736 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Steak Sauce
30 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1u.
Halibut with Apricot Chutney
30 Min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Bananas Foster Bread Pudding
1u. 50min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1u.
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1u.
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min