Compatibele versies
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jalapeño XO Sauce
- 3 oz dried scallops
- 3 oz dried shrimp
- 11 oz shaoxing rice wine
- 6 oz garlic cloves, peeled
- 6 oz jalapeño chilies, de-stemmed, sliced (2 in.)
- 6 oz Fresno chilies, de-stemmed, sliced (2 in.)
- 18 oz canola oil
- 3 oz soy sauce
- 1 tsp salt
- 1 pinch sugar
Black Rice and Scallops
- 4 oz black rice
- 32 oz water
- ⅔ oz fresh ginger, sliced
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (2 in.)
- 9 baby bok choy, cut in half
- 2 oz fresh shiitake mushrooms, in pieces
- 12 fresh sea scallops, large (U10)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp oil
- 4 tbsp unsalted butter
- green onions, sliced on the bias, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Basil Pesto
10 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Cream of Crab Soup
45 Min
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1h
Shrimp Cakes
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Asian Peanut Sauce
1h 20 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Fish Carnitas
20 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 Min