Compatibele versies
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jalapeño XO Sauce
- 3 oz dried scallops
- 3 oz dried shrimp
- 11 oz shaoxing rice wine
- 6 oz garlic cloves, peeled
- 6 oz jalapeño chilies, de-stemmed, sliced (2 in.)
- 6 oz Fresno chilies, de-stemmed, sliced (2 in.)
- 18 oz canola oil
- 3 oz soy sauce
- 1 tsp salt
- 1 pinch sugar
Black Rice and Scallops
- 4 oz black rice
- 32 oz water
- ⅔ oz fresh ginger, sliced
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (2 in.)
- 9 baby bok choy, cut in half
- 2 oz fresh shiitake mushrooms, in pieces
- 12 fresh sea scallops, large (U10)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp oil
- 4 tbsp unsalted butter
- green onions, sliced on the bias, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Cauliflower Gratin
55 Min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Avocado Orange Butter
10 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Shrimp and Crab Stack
25 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 Min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 Min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1 Std. 10 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min