Apparaten en accessoires
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
3 portions
Ingrediënten
-
fresh lobster tails16 - 18 oz
-
chicken broth32 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 stalks
-
saffron threads2 pinches
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
squid ink pasta, pappardelle6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tsp
-
fresh chopped parsley to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1936 mg
Eiwitten
29 g
Calorieën
1703 kJ /
407 kcal
Vetten
16 g
Vezels
7 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ritz-Carlton, New Orleans
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Sicilian Shrimp Salad
30min
Crown Roast of Lamb
1u. 40min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2u. 45min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Egg Drop Soup
45min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1u.
Cioppino
55min
Shrimp Sauté
25min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Lobster Bisque
1u. 50min