Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, divided
- ½ tsp ground black pepper, divided
- 1 - 2 lemons, preferably organic, zest (2 tbsp) and juice (approx 2 oz)
-
4
Mahi-mahi fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)
of 4 white fish fillet (any type of white fish, (4-7 oz each, max of 28 oz) - 7 oz mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery, turnips), cut into pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 18 oz water
- 14 oz potatoes, peeled, sliced (⅛ in. thick)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1721 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Steamed Rice
25 dk
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Salmon Tartare
10 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Cod with Citrus Butter
50min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Boiled Eggs
20 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min