Compatibele versies
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz orange peel, thin skin only, no white pith
- 1 tsp sugar
- 3 ½ oz orange juice, freshly squeezed (approx. 2 medium oranges)
- 1 oz honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste (optioneel)
- 4 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only (approx. 35 leaves)
- 2 sprigs fresh dill, leaves only (approx. 28 clumps of fine leaves)
- 4 sprigs cilantro, leaves only (approx. 42 leaves )
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 16-24 oz total)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 leeks, white part only, quartered (approx. 5.5 oz total)
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz salted butter
- 3 ½ oz dry white wine
- 32 ½ oz water
- 2 tbsp vegetable stock paste (see Tip)
- 8 oz buckwheat groats
- 1 - 2 oz lemon juice, freshly squeezed (approx. 2 small lemons)
- 14 - 15 oz asparagus, trimmed and cut into halves (approx. 1 bunch)
- 3 ½ oz cashews, roasted, unsalted (optioneel)
-
1
oz unsalted pumpkin seeds
of 1 oz unsalted sunflower seeds - 2 oz goat cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4347 kJ / 1039 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Asian-Style Sautéed Rice
35 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Apple Wild Rice
50 min