Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- ½ oz lemon peel, thin peel only, no pith (approx. ½ lg. lemon)
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 8 oz red onion, thinly sliced (approx. 1 lg. onion)
- ½ oz olive oil (approx. 1 tbsp)
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6-7 thighs), halved
- 3 oz chicken stock, low sodium
- 2 oz white wine
- 2 tsp capers, rinsed
- 1 ½ tsp corn starch
- 7 oz Kalamata olives, pitted, halved
- 6 sprigs fresh mixed herbs, leaves only (e.g. parsley, cilantro, oregano)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 846.2 kJ / 202.3 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 641.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Chicken Marsala
40min
Chicken with Nectarine Salsa
1 Std.
Chicken Garam Masala
50min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min
Cod with Citrus Butter
50min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Basque Chicken
1h 10min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 godz. 45 min