Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 14 oz water
- 4 ½ oz carrots, in pieces
- 2 oz celery root (celeriac), in pieces
-
2
oz celery leaves
of 2 oz fresh parsley, leaves only -
1
chicken stock cube
of 1 heaping tsp homemade chicken stock paste - 24 oz chicken breast fillets, sliced (2 in. x ¾ in.)
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
- 5 ½ oz button mushrooms, sliced
- 1 oz all-purpose flour
- 3 ½ oz cream
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp lemon juice
- 1 oz unsalted butter, in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1520.7 kJ / 363.5 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 439.7 mg
Alternatieve recepten
Vegetable Soup
35 Min
Creamy Tomato Soup
30min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Cod with Citrus Butter
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Chicken Marsala
40min