Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 oz water
- 1 ½ tsp salt, divided, plus extra to taste
- 21 oz potatoes, cut into pieces (½-1 in.) (see Tip)
- ½ oz unsalted butter, plus extra to grease
- 1 lemon, preferably organic
- 4 fresh salmon fillets, skinless (4-7 oz ea., approx. ¾ in. thick)
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra to taste
- 3 ½ oz shallots, halved
- 10 ½ oz button mushrooms, sliced
- 2 oz dry white wine
- 2 oz cream
-
7
oz spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)
of 7 oz cream cheese, in pieces - 2 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5201.9 kJ / 1243.3 kcal
- Eiwitten
- 99.2 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vetten
- 75.9 g
- Verzadigd vet
- 25.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1457.6 mg
Alternatieve recepten
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Green Smoothie
10 Min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Ratatouille
40min
Cod with Citrus Butter
50min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Boiled Eggs
20 Min
Vegetable Soup
35 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min