Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 1 oz yellow onions
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 1 oz salted butter
- 12 oz Arborio rice
- 2 oz white wine
-
2 - 3
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - 7 oz fresh mushrooms, sliced
- 37 oz water
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2179.9 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 76.1 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 257 mg
Alternatieve recepten
Creamy Tomato Soup
30 min
Kalamata Tapenade
5 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Ratatouille
40 min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Minestrone
45 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min