Risotto with Parmesan Cheese

4.4 71 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cubed (1 in.)
    1 ½ oz
  • shallot (approx. 1 oz)
    1
  • unsalted butter divided
    1 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
    10 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • water
    25 oz
  • stock cube beef or vegetable
    1
    1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 597.4 mg
Eiwitten 9 g
Calorieën 1788.8 kJ / 427.5 kcal
Vetten 15.4 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 7.9 g
Koolhydraten 59.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...