Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 5 garlic cloves
- 1 tbsp tomato paste
- ½ oz olive oil
- 4 oz dry red wine
-
4
oz beef broth
of 4 oz water - 45 oz canned crushed tomatoes (3 x 15 oz cans)
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 16 oz ground beef, cut into pieces
- 7 oz spicy Italian sausages, casings removed, cut into pieces
- cooked pasta, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 773.5 kJ / 184.9 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 482.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 Std.
Meatball Subs
55 min
Muffin Pan Lasagnas
1 Std.
Marry Me Chicken
40 min
One Pot Ravioli Soup
30 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min
Artichoke Alfredo Sauce
45 Min
Lemon Pasta
35 Min